ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود روش فعال‌‌سازی بسته اینترنت رایگان (ویژه دور دوم انتخابات ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) ۵ برابر شدن ترافیک و تعداد کاربران پیام‌رسان‌های داخلی طی سه سال اخیر کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۱ تیر) + آموزش اپل روی نمایشگرهای کشسان برای برخی از دستگاه‌هایش کار می‌کند کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۰ تیر) یک ربات در کره جنوبی خودکشی کرد کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۰ تیر) + آموزش رونمایی همراه اول از سه مدل زبانی فارسی در الکامپ حمله تند مارک زاکربرگ به رقبای متا: فکر می‌کنند هوش مصنوعی خداگونه می‌توانند بسازند!
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۹۹۷۶
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹
نشریه علمی New Scientist در شماره جدید خود به سراغ دنیای پررمزوراز خواب و رؤیا رفته است. نویسنده با طراحی فضایی خیالی می‌گوید اگر روزی فضایی‌ها به زمین بیایند با موضوعات عجیب و غریبی مواجه خواهند شد.
نجفی | شهرآرانیوز - شاید یکی از عجیب‌ترین حوزه‌ها آن باشد که تقریبا همه انسان‌ها در هرکجای دنیا و با هر نژاد و سطح دانش و ثروت، زمان زیادی از روز‌های خود را صرف توجه به موضوعاتی می‌کنند که واقعی نیستند. موضوعاتی که شاید هرگز رخ نداده باشند و در برنامه‌های تلویزیونی، کتاب‌های داستانی یا بازی‌های رایانه‌ای به آن‌ها پرداخته می‌شود برای انسان‌ها بسیار جذاب اند، اما توجه به این موضوعات زمانی بسیار شگفت انگیز می‌شود که در خواب و عالم رؤیا نیز انسان‌ها را رها نمی‌کنند. پژوهشگران حوزه عصب شناسی در آخرین یافته‌های خود مدعی شده اند رؤیا‌ها در زمان خواب با تعمیق و درونی سازی یادگیری‌های روزمره انسان‌ها ارتباط دارد. آن‌ها معتقدند یادگیری عمیق تنها به معنای ذخیره سازی حجم زیادی از خاطرات و داده‌ها در مغز نیست و پس از ایجاد شبکه ارتباطی میان لایه‌های مختلف این آموخته هاست که یادگیری موفق رخ می‌دهد. فرایندی که رؤیا‌ها و عالم خواب تا اندازه‌ای به تحقق آن کمک می‌کند. نشریه در گزارش دیگری به نقش آنتی بادی برای نجات جان مبتلایان به کووید ۱۹ پرداخته است و می‌نویسد پژوهش‌ها نشان می‌دهند تا زمان تولید و توزیع سراسری واکسن، آنتی بادی موجود در خون افراد بهبودیافته می‌تواند مؤثرترین درمان باشد.
 
۱۰۰ سال پیش، نخستین بار پلاسمای خون افراد برای درمان مبتلایان بیماری دیفتری استفاده، و با معرفی سری دارو‌های آنتی بیوتیک به تدریج کنار گذاشته شد. اما در سال ۲۰۰۲ با شیوع سارس و پس از آن ابولا و آنفلوانزای H۱N۱ استفاده از آنتی بادی‌های خون افراد درمان شده دوباره رواج یافت. البته مانند سایر درمان ها، این شیوه نیز صددرصدی نیست، اما در مقایسه با واکسن احتمالی که در آینده عرضه خواهد شد، می‌تواند افراد بیشتری را درمان کند، زیرا بدون تردید، واکسن برای همه مؤثر نیست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->