جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۹۹۷۶
  • ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸
نگاهی به شماره جدید نشریه علمی New Scientist | آنتی بادی و نجات زندگی مبتلایان کووید ۱۹
نشریه علمی New Scientist در شماره جدید خود به سراغ دنیای پررمزوراز خواب و رؤیا رفته است. نویسنده با طراحی فضایی خیالی می‌گوید اگر روزی فضایی‌ها به زمین بیایند با موضوعات عجیب و غریبی مواجه خواهند شد.
نجفی | شهرآرانیوز - شاید یکی از عجیب‌ترین حوزه‌ها آن باشد که تقریبا همه انسان‌ها در هرکجای دنیا و با هر نژاد و سطح دانش و ثروت، زمان زیادی از روز‌های خود را صرف توجه به موضوعاتی می‌کنند که واقعی نیستند. موضوعاتی که شاید هرگز رخ نداده باشند و در برنامه‌های تلویزیونی، کتاب‌های داستانی یا بازی‌های رایانه‌ای به آن‌ها پرداخته می‌شود برای انسان‌ها بسیار جذاب اند، اما توجه به این موضوعات زمانی بسیار شگفت انگیز می‌شود که در خواب و عالم رؤیا نیز انسان‌ها را رها نمی‌کنند. پژوهشگران حوزه عصب شناسی در آخرین یافته‌های خود مدعی شده اند رؤیا‌ها در زمان خواب با تعمیق و درونی سازی یادگیری‌های روزمره انسان‌ها ارتباط دارد. آن‌ها معتقدند یادگیری عمیق تنها به معنای ذخیره سازی حجم زیادی از خاطرات و داده‌ها در مغز نیست و پس از ایجاد شبکه ارتباطی میان لایه‌های مختلف این آموخته هاست که یادگیری موفق رخ می‌دهد. فرایندی که رؤیا‌ها و عالم خواب تا اندازه‌ای به تحقق آن کمک می‌کند. نشریه در گزارش دیگری به نقش آنتی بادی برای نجات جان مبتلایان به کووید ۱۹ پرداخته است و می‌نویسد پژوهش‌ها نشان می‌دهند تا زمان تولید و توزیع سراسری واکسن، آنتی بادی موجود در خون افراد بهبودیافته می‌تواند مؤثرترین درمان باشد.
 
۱۰۰ سال پیش، نخستین بار پلاسمای خون افراد برای درمان مبتلایان بیماری دیفتری استفاده، و با معرفی سری دارو‌های آنتی بیوتیک به تدریج کنار گذاشته شد. اما در سال ۲۰۰۲ با شیوع سارس و پس از آن ابولا و آنفلوانزای H۱N۱ استفاده از آنتی بادی‌های خون افراد درمان شده دوباره رواج یافت. البته مانند سایر درمان ها، این شیوه نیز صددرصدی نیست، اما در مقایسه با واکسن احتمالی که در آینده عرضه خواهد شد، می‌تواند افراد بیشتری را درمان کند، زیرا بدون تردید، واکسن برای همه مؤثر نیست.
 
 
برای دانلود این شماره کلیک کنید:
 
 

 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->